Colorful & Lovely™

Særligt udvalgte og smukke Hortensia til den kvalitetsbevidste forbruger.

De er særdeles velegnet til udplantning, terrasse og balkon. Serien indeholder de bedste og skønneste Hortensia fra vores egen forædling. 

Prisen er inkl. moms

Beskrivelse

Vores nyeste koncept COLORFUL & LOVELY™ blev introduceret i foråret 2017. 
COLORFUL & LOVELY™ er, som navnet også indikerer, et koncept med hele farvepaletten indenfor Hortensia - her tilbyder vi vores absolut bedste og smukkeste udvalgte Hortensia-sorter. 

Vores COLORFUL & LOVELY™-Hortensia har alle en specifik etiket med, hvorpå der er pasningsvejledning samt beskrivelse af sorten. Alle vores Hortensia i COLORFUL & LOVELY™-serien kommer med en potte, som udtryksmæssigt ligner en rustik portvinstønde.

Vi anbefaler at placere COLORFUL & LOVELY Hortensia i halvskygge og undgå at den tørrer ud. Den skal vandes regelmæssigt, gerne nedefra, og fjern ikke-absorberet vand fra plantens rødder. 

Alle vores Hortensia i COLORFUL & LOVELY™-serien er flerårige og kan med fordel plantes ud i vores SCHROLL Hortensia jord, enten til røde/hvide Hortensia eller blå/lilla Hortensia. Vores Hortensia skal ikke gødes det første år, men året efter anbefaler vi at man tilfører passende mængde SCHROLL Gødning, for at få tilført de rigtige næringsstoffer som giver sund vækst. Ydermere, anbefaler vi at tilføre SCHROLL Stay Blue til blå og lilla sorter, for at bevare blåfarvningen.  Læs mere om vores hele vores udplantningsserie SCHROLL Hydrangea Essentials her.

Bemærk at de forskellige sorter udbydes på forskellige tidspunkter hen over sæsonen.

Spørg evt. på aktuelt udvalg.

Henrik 400x400px 

Kontakt os

Henrik Andersen

+45 22 94 71 50

 

Aktuelt

Læs flere