Lilla Hortensia 21 cm

  • Lilla Hortensia i 21 cm. potte
  • En smuk Hortensia som kan anvendes både ude og inde
  • Tåler frost og er en flerårig Hortensia
  • Tåler direkte sol
  • Højde: ca. 45-50 cm
Prisen er inkl. moms
Farve blomst:Lilla
Pottestørrelse:21 cm
Sortering/kvalitet:8+ grene
Højde:ca. 45-50 cm
Kasse pr. lag:17 stk. løst læsset
Antal planter pr. CC:68 stk.
Pose:Nej

Beskrivelse

Lilla Hortensia kan generelt godt lide lys og kan med fordel placeres mere solrigt end lyse Hortensia. De er dog følsomme overfor udtørring, navnlig i sommerhalvåret. Lilla Hortensia i 21 cm. kan placeres både inde, pottes op i krukke eller plantes ud i haven. 

For at bevare sund vækst i din lilla Hortensia, er det vigtigt at holde den fugtig, men den må ikke soppe i vand. Ved en solrig placering bør de derfor tjekkes for udtørring flere gange dagligt. Undgå en placering med risiko for hård vind og regn, da dette er meget hårdt ved planten. Vand gerne din Hortensia nedefra og fjern ikke-absorberet vand fra plantens rødder.

Hortensia fra SCHROLL er alle flerårige planter og tåler frost. Læs mere om pasning af Hortensia her.

Giv en lilla 21 cm Hortensia som gave, eller lad den pryde i en krukke på terrassen eller i haven – ved rette pasning har den meget lang holdbarhed, normalt helt op til flere måneder. Ved udplantning anbefaler vi, at anvende SCHROLL BLÅ-Hortensia jord og SCHROLL Stay Blue for at bibeholde den lilla farve i blomsterne. Læs mere om hele vores udplantningsserie SCHROLL Hydrangea Essentials her.

Stadier :

P21 Lilla stadie1 4

Henrik 400x400px 

Kontakt os

Henrik Andersen

+45 22 94 71 50

 

Aktuelt

Læs flere